Winst op alle fronten

In elk huis valt er geld te verdienen met duurzame maatregelen. Dat hoeft allemaal niet in één keer, het kan ook stap voor stap. En zonnepanelen zijn niet de enige oplossing, er is veel meer onder de zon en niet eens altijd zo duur. Denk aan waterbesparende douchekoppen, het beter inregelen van radiatoren, maar ook vloerverwarmingspompen vanaf €325,00 inclusief montage. Of bijvoorbeeld een ventilatiebox. En eens kritisch naar de verlichting kijken, helpt ook. LED-verlichting wordt financieel namelijk steeds gunstiger. Kortom, er kan veel diensten en het hoeft echt niet allemaal tegelijk. Het is bovendien ook best  leuk om te zien hoe die stappen elke keer een lagere energierekening opleveren.

Jij maakt de keuze, wij zorgen ervoor dat die keuze resultaat oplevert.

Wat kunnen wij

Wij weten alles van verduurzaming en installatietechniek. Remco Bisseling, al weer de derde generatie in het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in duurzame en betaalbare maatregelen en oplossingen voor particulieren, overheid en bedrijven, gesteund door een ervaren ploeg installateurs.

Elk gebouw, elk huis heeft zijn eigen hobbels en kenmerken. Elke eigenaar, gebruiker of huurder een budget en dat is elke keer weer anders. Bisseling Duurzaam beoordeelt wat wel en niet mogelijk is en draagt aan de hand daarvan oplossingen aan.

Je kunt contact opnemen voor een afspraak. Dan doen we een rondje door het gebouw of de woning en nemen aansluitend vrijblijvend de (financiële) oplossingen door. Je weet dan in ieder geval wat er allemaal aan duurzame oplossingen mogelijk is, je kent de kosten en weet wat de opbrengsten zullen zijn.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Bekijk de mogelijkheden