Wij zijn een gerenommeerd dakbedekkingbedrijf dat voornamelijk werkzaam in in de volgende disciplines.

Dakisolatie

Voor ieder dak is de isolatie van essentieel belang. Niet alleen om warmte vast te houden maar ook vanwege condensatie. Bisseling Installatietechniek over de ervaring en kennis om het beste uit uw dak te halen. Dit verhoogt uw woongenot en is ook nog eens heel aangenaam voor uw portemonnee!

Bitumen dakbedekking

Verwerking van bitumen dakbedekking in de uitvoering zwart of met leislag. Dakranden worden eventueel afgewerkt met op maat gemaakte zinken deklijsten.

Leien dakbedekking

Bisseling Installatietechniek kan leien leveren en plaatsen. De natuurstenen leien worden door ons met roestvrije bevestigingsmaterialen op het (schuine) dak aangebracht. Details worden gevlochten met bladlood, alle afwerkingen worden uitgevoerd met lood.

Zinkwerken

Bisseling Installatietechniek beschikt over een moderne zinkwerkplaats. In de zinkwerkplaats kunnen wij allerlei zinkwerken op maat fabriceren zodat de montage snel en probleemloos kan plaatsvinden. Zo maken wij zelf:

zinken goten;
zinken daken;
zinken hemelwaterafvoeren met zinken vergaarbakken.

Loodwerken

Lood is een decoratief maar ook uiterst functioneel onderdeel van een dak. De juiste verwerking van lood vraagt om kennis en ervaring. Bisseling Installatietechniek verricht vrijwel alle loodwerken:

Vernieuwing en renovatie van schoorsteenlood, loketten, zalingen, nok- en hoekkeperlood.

Individuele detailleringen aan veelal monumentale panden. Deze werkzaamheden worden meestal uitgevoerd onder toezicht en met goedkeuring van Monumentenzorg!

Koperen dakbedekking

Koper wordt veelal gebruikt voor monumentale panden, landhuizen en villa’s. Voor dergelijke panden vormen dakgoten en waterafvoersystemen van koper de ‘finishing touch’. Bisseling Installatietechniek beschikt nog over de ambachtslieden die koperen dakbedekkingen kunnen aanleggen!