Zonnepanelen, warmtepompen, ledverlichting en E-mobiltity

Met zonnepanelen maak je op een goedkope manier eigen energie. Met een warmtepomp heb je een warmtebron zonder gas. Door middel van ledverlichting bespaar je een hoop energie. E-mobility is de 'brandstof' pomp van de toekomst.

Zonnepanelen

De opgang van de zon kost niets, profiteer ervan! Via zonnepanelen wek je je eigen elektriciteit op. Dit is goed voor je eigen portemonnee én de natuur. Er zijn twee typen zonnepanelen en omvormers die wij leveren/plaatsen met een string aansluitingen of met optimizers. Op een relatieve korte termijn verdient je de investering weer terug, want je kan de BTW terugvorderen. Dit regelen wij via het SunNed collectief, waar wij deel van uit maken.

Poly zonnepanelen

Ons meest gangbare zonnepaneel voor platte daken. Met een toegankelijke prijs en uitstekende kwaliteit levert dit zonnepaneel alle stroom die je nodig hebt. Een Poly-zonnepaneel is met zijn traditionele look een hoogwaardig onderdeel en juiste keuze voor je zonnepaneleninstallatie.

All Black Mono zonnepanelen

All Black Mono zonnepanelen zijn de panelen met de mooiste uitstraling. Prachtig afgewerkt, zonder kleurverschil tussen de cellen en het frame. Deze volledig zwarte zonnepanelen liggen prachtig op je dak en is de juiste keuze als je een esthetisch dak wilt. Daarnaast mogen deze zonnepanelen, na toestemming, op monumenten worden geplaatst. All Black Mono zonnepanelen zijn misschien iets kostbaarder dan de traditionele zonnepanelen met aluminium frame. Maar als je bedenkt dat je ongeveer 25 jaar tegen de zonnepanelen aankijkt, dan is het die extra investering zeker waard. Met deze zonnepanelen voeg je een extra dimensie toe aan je ‘groene dak’.

SolarEdge optimizer

Meer energie bij schaduw met een SolarEdge optimizer

Zonnepanelen met een SolarEdge optimizer leveren meer energie, juist bij schaduw. Wij installeren deze optimizers standaard, wanneer wij zonnepanelen plaatsen in combinatie met SolarEdge.

De zonnepanelen die wij leveren, geven langer een hoog rendement. Ze leveren de eerste 10 jaar gegarandeerd minimaal 90% van hun vermogen. Na 25 jaar is dat nog zeker 80%. Bij veel goedkopere zonnepanelen loopt, door een te hoge degeneratie, na verloop van tijd het rendement hard terug.

Warmtepompen

Een warmtepomp werkt op elektriciteit en maakt gebruik van de warmte die al aanwezig is in een bron. De warmte in de bron wordt gebruikt als energie om nog meer warmte op te wekken. Een slim proces wat ook nog eens elektriciteit scheelt.

De voordelen:

  1. Waardeverhoging van uw woning
  2. Geen gas meer nodig
  3. Vaak geen grote verbouwing nodig
  4. Verminderd uw energie verbruik
  5. Verlaagt de uitstoot van CO₂
  6. Vaak een subsidie mogelijk
  7. Kan naast verwarmen ook koelen

Ledverlichting

De belangrijkste reden om over te stappen naar led verlichting is het besparen van energie. Daarnaast geeft een led lamp ook direct licht, waar een gloei of spaarlamp vaak wat tijd nodig heeft. Tevens brengt een led lamp minder gevaar met zich mee, want ze geven meer licht bij lager vermogen.

E-mobility

Onze slimme laadstations zijn geschikt voor alle elektrische auto’s. Standaard voorzien van het hoogst mogelijke laadvermogen en dankzij de modulaire opbouw klaar voor toekomstige uitbreiding van uw laadinfrastructuur.