Verlichting

De ontwikkelingen op het gebied van verlichting gaan heel snel. Zeker als het gaat om energiebesparing bij het toepassen van de verschillende verlichtingsbronnen. Hierover kunnen we je adviseren en kunnen we lichtberekeningen verzorgen.

Elektrotechnische installaties

Op het vlak van elektrotechnische installaties bieden wij altijd een passende oplossing. Het onderhouden, ontwerpen van en realiseren van elektrotechnische installaties behoort tot ons specialisme.

Utiliteitsbouw

Naast de particuliere markt, realiseren wij voor industrie, non-profit organisaties en utiliteit elektrotechnische installaties. Elektrotechnische installaties met de nadruk op veiligheid, duurzaamheid en toekomstgerichtheid.

Meet- en regeltechniek

Vrijwel iedere installatie moet worden ingeregeld, afgesteld op je behoeften. Wij adviseren je bij het aanschaffen van regeltechnische installaties en wij helpen je bij de ingebruikname er van.

Compleet verzorgen van NEN keuringen

Wij als installatiebedrijf kunnen op een hoog kwaliteitsniveau deze keuringen uitvoeren. Het compleet verzorgen van de NEN 1010 en NEN 3140 keuringen met alle daarbij behorende aanpassingen.

Noodverlichting

Noodverlichting onderhoud en projecteren en monteren