Lekker koel in de zomer en aangenaam warm in de winter, de essentie van goed klimaatbeheer. Wij bieden je de beste oplossingen op het gebied van centrale verwarming en airconditioning.

Airconditioning

Ook als het om verkoelen gaat kan je bij ons terecht. Wij zijn een erkend installateur van airconditioningsystemen. Voor onderhoud aan bestaande systemen en advisering omtrent je huidige systeem, kan je een beroep doen op onze expertise.

Erkend installateur

Wij zijn een erkend berijf.

Techniek Nederland

InstallQ

SBB

Centrale verwarming

Centrale verwarming is een onmisbare voorziening in woning en bedrijf. Wij adviseren je graag over de juiste verwarmingsinstallatie in jouw situatie. Naast het leveren van een complete verwarmingsinstallatie kunn wij je helpen met:

  • het uitbreiden van installaties;
  • het vervangen of bijplaatsen van radiatoren;
  • het aanleggen van vloerverwarming;

Waterzijdig inregelen van de cv-installatie

Door het waterzijdig inregelen van een woning met een twee-pijps verwarmingsysteem wordt de energieverbruik lager en de prestaties verbeterd. Dit kan bij zowel bestaand als nieuwbouwwoningen toegepast worden. Bij woonhuisinstallaties is de grote uitdaging om de wisselende druk en onbekende opvoerhoogte van de circulatiepomp in de CV-ketel in te regelen. Hierdoor is het toepassen van radiatorafsluiting met ingebouwde drukverschilregelaar de beste keuze.

Ventilatiesystemen

Verder kunnen wij je helpen met ventilatiesystemen. Denk hierbij aan van een kleine woonhuisbox tot een grote luchtbehandelingskast met warmteterugwinning

Gaskachels

Ook voor woningen uitgerust met gashaarden-, gevelkachels en moederhaarden kunnen we je van dienst zijn met: vervangen van kachels of haarden, onderhoud en reparatie.

Storingsdiensten en onderhoudscontracten

Niets is zo vervelend als een defecte centrale verwarming tijdens de koudste dag van het jaar. Met een onderhoudscontract van ons ben je altijd verzekerd van hulp bij onvoorziene omstandigheden. Meer informatie over onze onderhoudscontracten sturen wij graag naar je toe.

Heb je andere speciefieke wensen op het gebied van klimaatbeheersing neem ook dan gerust contact met ons op.

Neem contact op